Cătălin Cîrstoiu: Metrorex trebuie să vină la Primăria Capitalei

  • Metrorex trebuie să vină la Primăria Capitalei, spune candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu.
  • El afirmă că trebuie realizată o interconectare a tuturor mijloacelor de transport în comun într-un sistem integrat: „Asta e cheia”.
210 afișări
Imaginea articolului Cătălin Cîrstoiu: Metrorex trebuie să vină la Primăria Capitalei

Cătălin Cîrstoiu: Metrorex trebuie să vină la Primăria Capitalei

„Vreau să fiu convins că metroul este o soluţie fiabilă, am văzut singur că timpii de deplasare sunt mult mai scurţi aşa că fac acest demers în mod evident, dincolo de pozele frumoase pe care le aveţi din metrou, în sensul de a arăta că Metrorex trebuie să vină la Primăria Capitalei. O să repet gestul, pentru că eu consider că trebuie să fii aproape de oraş şi asta este cel mai important. Eu pacienţii nu mi i-am consultat prin internet, am avut o relaţie directă cu ei şi asta şi vreau să fac dacă m-am angajat în acest demers”, spune Cătălin Cîrstoiu.

El afirmă că a mers de două ori cu metroul în această săptămână.

„Înainte de săptămâna aceasta, am fost cu metroul de la Străuleşti până la Gara de Nord, şi înapoi, am fost cu copilul. Am mers şi cu tramvalul 45 tot cu copilul. Eu încerc să îmi cresc copilul normal, iar dacă m-am angajat în demersul de a face ordine în oraş şi de a însănătoşi oraşul, cred că trebuie să promovez în primul rând eu asta. (...) Oamenii sunt foarte frumoşi, care merg cu mijloacele de transport în comun, iar părerea mea este că trebuie realizată o interconectare a tuturor mijloacelor de transport în comun într-un sistem integrat, asta e cheia. Văd zilnic, şi când sunt cu maşina, că autobuzele sunt foarte pline, tramvaiele la fel, troleibuzele la fel şi asta se datorează lipsei oricărei preocupări a Primăriei Generale şi a lui Nicuşor Dan de a îmbunătăţi mijloacele de transport în comun. Soluţia este reprezentată de benzi unice pentru mijloacele de transport, asta trebuia făcut de mult. Dacă avem şi metroul şi imaginăm şi nişte intermodale, cred că lucrurile merg bine”, încheie Cîrstoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici