Câte reţete au fost prescrise online în primele trei luni de la implementarea sistemului

Peste 9.000 de medici au prescris în sistem electronic reţete în primele trei luni de la implementarea sistemului, excepţie făcând cei în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Casa Transportatorilor, potrivit CNAS.

431 afișări
Imaginea articolului Câte reţete au fost prescrise online în primele trei luni de la implementarea sistemului

Câte reţete au fost prescrise online în primele trei luni de la implementarea sistemului (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

În 3 octombrie, în sistem erau 1.310.854 reţete prescrise şi validate, dintre care 1.286.951 prescrise online, 23.220 prescrise offline la cabinet şi 683 prescrise offline la domiciliu, precizează Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Reţetele au fost prescrise de 9.085 medici, potrivit sursei citate.

Tot până la 3 octombrie, au fost eliberate 1.077.247 de reţete.

Medicii aflaţi în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti (CASAOPSNAJ) şi cu Casa de Asigurări de Sănătate a Transportatorilor nu au prescris, în cele trei luni, nicio reţetă în sistem electronic, susţine CNAS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici