Căţelul resuscitat de pompierul argeşean a murit: "Drum bun, prietene!"

Căţelul resuscitat, în urma unui incendiu, de pompierul argeşean Mugurel Costache, a murit, miercuri, într-o clinică din Capitală, salvatorul scriind pe contul său de socializare: "Drum bun, prietene! Să ne vedem cu bine acolo sus".

3108 afișări
Imaginea articolului Căţelul resuscitat de pompierul argeşean a murit: "Drum bun, prietene!"

Căţelul resuscitat de pompierul argeşean a murit: "Drum bun, prietene!" (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

"Prietenul meu m-a părăsit. Drum bun, prietene! Să ne vedem cu bine acolo sus. Te voi iubi mereu", a scris, miercuri, Mugurel Costache pe pagina sa de Facebook, la scurt timp după ce a aflat că Snoopy, căţelul pe care l-a resuscitat, a murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pompierul argeşean Mugurel Costache a resuscitat câinele în urma unui incendiu care a avut loc, vineri, la Piteşti. Căţelul a primit, timp de câteva zile, îngrijiri medicale într-un cabinet veterinar din Piteşti, însă un medic veterinar declara că starea căţelului era critică şi că acesta mai trăia doar datorită pompierului care l-a resuscitat, făcându-i respiraţie gură la gură.

"Câinele e într-o stare critică. I-a fost afectat şi creierul. Are o paralizie pe partea dreaptă, probabil din cauza faptului că a stat în stop-cardiorespirator mult timp până să fie readus la viaţă.(...) Este conştient, dar nu îşi poate folosi toată partea dreaptă. Dacă nu era pompierul clar nu avea absolut nicio şansă. A avut mare noroc. Până acum, din păcate, nu am întâlnit pe cineva care să facă şi respiraţie artificială unui căţel", declara, corespondentului MEDIAFAX, medicul veterinar Liliana Stănilă.

Fiind într-o stare critică, Snoopy a fost transferat la o clinică în Capitală. Nici eforturile medicilor şi nici rugăciunile salvatorului nu au ajutat, iar miercuri, câinele a murit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici