Câteva zeci de localităţi, fără curent electric din cauza vântului puternic

Aproape 60 de localităţi erau fără energie electrică, luni dimineaţă, din cauza vântului puternic, avarii înregistrându-se pe raza operatorilor Electrica SA, E.ON Moldova şi CEZ Oltenia.

1 afișare
Imaginea articolului Câteva zeci de localităţi, fără curent electric din cauza vântului puternic

Câteva zeci de localităţi, fără curent electric din cauza vântului puternic

Potrivit unui comunicat de luni Electrica SA, infrastructura de distribuţie a fost afectată în filialele Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord şi Muntenia Sud. Au fost avariate 140 de posturi de transformare, iar 11 linii electrice de medie tensiune au fost întrerupte.

Echipele Electrica au fost trimise pe teren, specialiştii societăţii lucrând în aceste momente pentru remedierea defecţiunilor şi pentru reluarea alimentării cu energie a unui număr de 37 de localităţi din judeţele: Buzău (patru), Dâmboviţa (şase), Bihor (cinci), Cluj (zece), Alba (trei), Mureş (şase) Sibiu (două) şi Giurgiu (o localitate).

Dacă o vor permite condiţiile meteo, conducerea companiei estimează că în cursul zilei de luni se va reuşi alimentarea cu electricitate în condiţii normale a tuturor clienţilor societăţii Electrica.

Alţi opertori de distribuţie a energiei electrice afectaţi de condiţiile meteo sunt: E.ON Moldova – cinci de localităţi fără energie şi CEZ Oltenia - 16 localităţi fără energie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici