Câţi bani a cheltuit Primăria Deva pentru a înlocui literele care compun numele oraşului

Primăria Deva a cheltuit aproximativ 60.000 de lei pentru a înlocui ansamblul format din patru litere care compun numele oraşului, situat pe Dealul Cetăţii.

163 afișări
Imaginea articolului Câţi bani a cheltuit Primăria Deva pentru a înlocui literele care compun numele oraşului

Câţi bani a cheltuit Primăria Deva pentru a înlocui literele care compun numele oraşului (Imagine: Shutterstock)

Consilierul PNL Alexandru Borbean a cerut, vineri, în şedinţa de îndată a Consiliului Local Deva, ca angajaţii Serviciului de Achiziţii din cadrul Primăriei Deva să anunţe suma cheltuită de conducerea instituţiei pentru înlocuirea ansamblului format din patru litere care compun numele oraşului, situat pe Dealul Cetăţii.

"Nu pot să spun suma exactă în acest moment. Ştiu că este vorba despre aproximativ 600 de milioane de lei vechi (60.000 de lei - n.r.)", a răspuns unul dintre consilierii de la Serviciul Achiziţii al Primăriei Deva, Ciprian Răchită, prezent la şedinţa CL Deva.

Borbean a spus că el consideră că preţul este exagerat.

"Consider acest preţ exagerat şi solicit să mi se ofere un răspuns în scris pentru a afla şi noi suma exactă. Să nu fie cumva şi mai mare de atât", a spus consilierul Alexandru Borbean.

"Primarul din Deva, Mircia Muntean, nu a putu fi contactat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici