Câţiva dependenţi de droguri aflaţi sub tratament, duşi în vizită la mănăstiri

Un număr de 20 de dependenţi de droguri aflaţi sub tratament la Centrul de Diagnostic şi Tratament al Toxicodependenţilor pentru Tineri "Sfântul Stelian" vor fi duşi, sâmbătă, într-o excursie la mănăstirile Bistriţa, Horezu şi Govora.

71 afișări
Imaginea articolului Câţiva dependenţi de droguri aflaţi sub tratament, duşi în vizită la mănăstiri

Mânăstirea Govora, Vâlcea (Imagine: Mediafax Foto)

"Vă facem cunoscut că, în data de 15 noiembrie 2008, se va organiza o excursie pentru un numar de 20 de pacienţi aflaţi în tratament ambulatoriu în clinica noastră şi care au o bună evoluţie în planul de tratament", se precizează într-un comunicat de vineri al unităţii sanitare.

Obiectivele vizitei sunt, conform documentului citat, "gratificarea, socializarea, relaxarea, recreerea şi beneficiul spiritual şi cultural" al pacienţilor.

Potrivit Agenţiei Naţionale Antidrog, la nivel naţional sunt aproximativ 40.000 de consumatori de droguri, numai în Bucureşti fiind în jur de 16.800 de consumatori de heroină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici