Căutările celor doi muncitori prinşi sub dărâmături, la Mina Uricani, au fost reluate

Autorităţile din Hunedoara au reluat căutările celor 2 muncitori prinşi miercuri sub dărâmături, la Mina Uricani.

446 afișări
Imaginea articolului Căutările celor doi muncitori prinşi sub dărâmături, la Mina Uricani, au fost reluate

Au fost reluate căutările celor 2 muncitori prinşi sub dărâmături, la Mina Uricani

„Începând cu ora 6:00, s-au reluat căutările celor 2 persoane surprinse sub dărâmături la mina Uricani”, anunţă cei de la ISU Hunedoara.

Cei doi muncitori au fost prinşi sub tone de moloz, după ce un turn de extracţie de la Mina Uricani s-a prăbuşit. Accidentul a avut loc la suprafaţă, nu în subteran.

Primele informaţii arătau că s-a prăbuşit un turn de extracţie de la mină, iar cele două persoane erau într-un camion surprins de dărâmături.

Molozul s-a prăbuşit peste o autobasculantă în care se aflau 3 muncitori care lucrau la ecologizarea minei. Unul dintre ei a reuşit să se salveze, în timp ce alţi doi au fost surprinşi sub dărâmături.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici