CAUZA exploziei de la un restaurant din Caracal: Manevrarea necorespunzătoare a unei butelii

Cauza exploziei produse, vineri, într-un restaurant din Caracal, judeţul Olt, este manevrarea necorespunzătoare a unei butelii de aragaz, poliţiştii întocmind în acest caz actele premergătoare pentru distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

363 afișări
Imaginea articolului CAUZA exploziei de la un restaurant din Caracal: Manevrarea necorespunzătoare a unei butelii

CAUZA exploziei de la un restaurant din Caracal: Manevrarea necorespunzătoare a unei butelii

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Olt, explozia s-a produs ca urmare a manevrării necorespunzătoare a unei butelii de aragaz de către administratorul localului.

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de la Poliţia Caracal, care, împreună cu pompierii, au reuşit stingerea incendiului şi scoaterea celor trei persoane care se aflau în incinta imobilului, în momentul producerii exploziei. Din primele cercetări, s-a stabilit că explozia s-a produs ca urmare a manevrării necorespunzătoare a unei butelii de aragaz de către administratorul localului", se arată în comunicatul Poliţiei Olt.

Conform sursei citate, în cauză au fost întocmite acte premergătoare pentru distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Trei persoane au fost rănite, vineri, în urma unei explozii produse într-un restaurant din Caracal.

Astfel, un bărbat de 27 de ani a suferit arsuri de gradele doi şi trei pe 90 la sută din suprafaţa corpului şi a fost transportat cu un elicopter la Spitalul de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri din Capitală. De asemenea, o femeie de 51 de ani, cu arsuri pe aproximativ 50 la sută din suprafaţa corpului, a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Craiova, iar o tânără de 22 de ani a fost internată la spitalul din Caracal, fiind în stare mai bună.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, spunea, vineri, că bărbatul rănit în explozie este angajat al restaurantului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici