Caz cumplit la Arad: Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, apoi s-a sinucis, aruncându-se de la etaj

Un bărbat din oraşul Arad şi-a omorât soţia, în noaptea de duminică spre luni, înjunghiind-o de mai multe ori, apoi s-a sinucis, aruncându-se în gol de la etajul 9 al blocului în care locuia. În momentul scandalului în locuinţă se afla şi copilul celor doi soţi.

5100 afișări
Imaginea articolului Caz cumplit la Arad: Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, apoi s-a sinucis, aruncându-se de la etaj

Caz cumplit la Arad: Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, apoi s-a sinucis, aruncându-se de la etaj

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că în noaptea de duminică spre luni, cel mai probabil din cauza geloziei, un bărbat de 40 de ani şi-a omorât soţia, înjunghiind-o de mai multe ori. Apoi, bărbatul s-a sinucis, aruncându-se de la 9 al blocului în care locuia.

Aceleaşi surse au precizat că, în momentul scandalului, în apartament se afla şi copilul celor doi soţi.

Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, fiind întocmit dosar penal pentru omor calificat.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Dan Ursu Aurelian, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că din probele administrate până acum s-a stabilit că faptele au fost comise undeva la miezul nopţii, pe fondul geloziei, în contextul unui conflict spontan.

„Fostul soţ a aplicat multiple lovituri de cuţit, în jur de 20, victimei, pe tot corpul, după care a încercat să se sinucidă, folosind acelaşi instrument tăietor-înţepător, pentru ca, în final, să se arunce pe fereastra de la nivelul 9 al imobilului, de la etajul 9"”, a spus Dan Ursu Aurelian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici