Caz cumplit la Constanţa: Bebeluş de trei luni mort în somn, la două ore după ce a fost hrănit cu lapte praf

Un bebeluş de trei luni a murit, marţi dimineaţă, după ce s-a înecat în somn. Poliţia Topraisar, judeţul Constanţa, localitatea natală a familiei în care s-a întâmplat tragedia, a fost alertată de mama copilului în jurul orei 07:40.

3120 afișări
Imaginea articolului Caz cumplit la Constanţa: Bebeluş de trei luni mort în somn, la două ore după ce a fost hrănit cu lapte praf

Caz cumplit la Constanţa: Bebeluş de trei luni mort în somn, la două ore după ce a fost hrănit cu lapte praf

Femeia le-a spus poliţiştilor că a hrănit bebeluşul cu lapte praf în jurul orei 05:00, iar două ore mai târziu a constatat că acesta nu mai respira.

Din primele cercetări a reieşit că fetiţa în vârstă de trei luni nu prezenta urme de violenţă pe corp şi, cel mai probabil, s-a înecat cu mâncarea ingerată.

Ambulanţa a ajuns la faţa locului la 17 minute după ce femeia a apelat serviciul de urgenţă 112, iar decesul a fost constatat la ora 08:01.

Cauza decesului nu a fost încă stabilită cu certitudine, iar medicii iau în considerare şi alte ipoteze, pornind de la faptul că, în ultima lună, bebeluşul pierduse 30% din greutatea corporală şi ajunsese să cântărească doar 3,5 kg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
bebeluş,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici