Caz cutremurător în Prahova: O femeie s-a aruncat de la etajul opt/ Cadavrul mamei ei a fost găsit în casă, în descompunere

O femeie de 61 de ani s-a aruncat, vineri, de la etajul opt al unui bloc din Ploieşti, în momentul în care pompierii şi poliţiştii intenţionau să intre în apartamentul acesteia. În locuinţă, oamenii legii au găsit cadavrul în descompunere al unei femei de 88 de ani, mama celei care s-a sinucis.

13613 afișări
Imaginea articolului Caz cutremurător în Prahova: O femeie s-a aruncat de la etajul opt/ Cadavrul mamei ei a fost găsit în casă, în descompunere

Caz terifiant în Prahova: O femeie s-a aruncat de la etajul opt. Cadavrul mamei ei a fost găsit în casă, în descompunere

Potrivit poliţiştilor prahoveni, vecinii au fost cei care au sesizat autorităţile cu privire la mirosul insuportabil care venea din apartamentul în care locuiau cele două femei, mama şi fiică.

Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, dar, pentru că nu răspundea nimeni, a fost chemat şi un echipaj de la ISU, ca să ajute la spargerea uşii.

Înainte să ajungă pompierii, femeia de 61 de ani s-a aruncat de la geamul apartamentului situat la etajul opt şi a murit.

„Colegii mei au pătruns înăuntru şi au găsit cadavrul în descompunere al unei femei de 88 de ani, mama celei care s-a aruncat pe geam”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alina Persinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Potrivit unor surse judiciare, femeia de 61 de ani era cunoscută cu probleme psihice. Aceleaşi surse au precizat că femeia de 88 de ani era decedată de aproximativ o săptămână, având în vedere starea de descompunere în care se afla.

Cadavrul găsit în locuinţă a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei morţii.

Taguri:
femeie,
cadavru,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici