Caz dramatic la Focşani: Un copil de patru ani a murit după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc

Un copil de patru ani a murit, miercuri, după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din oraşul Focşani. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul, rămas nesupravegheat, s-ar fi urcat pe un scaun la geam şi s-ar fi sprijint pe plasa montată împotriva insectelor, care s-a deschis.

521 afișări
Imaginea articolului Caz dramatic la Focşani: Un copil de patru ani a murit după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc

Caz dramatic la Focşani: Un copil de patru ani a murit după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc

Incidentul s-a produs miercuri într-un cartier de blocuri din Focşani. Copilul a căzut de la geamul locuinţei situate la etajul opt şi a murit în urma impactului violent cu solul.

Echipajele medicale sosite la faţa locului au constatat decesul copilului şi i-au acordat îngrijiri mamei acestuia, care se afla în stare de şoc.

„La faţa locului au mers echipaje de la SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Noi am fost anunţaţi că un copil a căzut de la înălţime, de la etajul opt al unui bloc din Focşani. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru copil. Decesul a fost constatat de echipajul de la SAJ. Vecinii i-au informat pe pompieri că mama copilului nu răspunde la uşă. A intervenit echipajul de descarcerare care a deschis uşa apartamentului, astfel încât femeii în stare de şoc să-i fie acordată asistenţă medicală”, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul ISU Vrancea, Florin Olaru.

Surse apropiate anchetei susţin că incidentul s-a produs după ce copilul a fost lăsat nesupravegheat. Se pare că mama a plecat până la baie, iar copilul s-a urcat pe un scaun situat lângă geam şi s-a sprijinit pe plasa montată împotriva insectelor care s-a deschis din cauza greutăţii, iar copilul a căzut.

Poliţia a început o anchetă în acest caz.

Taguri:
copil,
căzut,
bloc

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici