Caz incredibil în Timişoara. Poliţiştii au săltat o femeie, după ce au greşit adresa pentru un mandat de aducere

Este anchetă la IPJ Timiş şi la Parchet, după ce poliţiştii din Timişoara, în căutarea unui bărbat acuzat de contrabandă cu ţigări, au mers la o adresă greşită din oraş. Echipajul s-a oprit la o firmă administrată de o femeie, pe care agenţii au vrut să o scoată cu forţa din sediu.

1533 afișări
Imaginea articolului Caz incredibil în Timişoara. Poliţiştii au săltat o femeie, după ce au greşit adresa pentru un mandat de aducere

Caz incredibil în Timişoara. Poliţiştii au săltat o femeie, după ce au greşit adresa

Reprezentanţii IPJ Timiş au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că a fost declanşată o anchetă internă, urmând ca procurorii să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul de luni, la sediul unei firme din Timişoara.

„Conducerea Inspectoratului de Politie Judeţean Timis a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern, faţă de evenimentul ce a a avut loc pe strada Constructorilor, din municipiul Timişoara, iar în urma acestor verificări preliminare există indicii că s-ar contura elementele constitutive ale infracţiunii de purtare abuzivă, motiv pentru care, în cursul zilei de azi, lucrarea va fi înaintata Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş pentru efectuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că poliţiştii însărcinaţi cu punerea în executare a mandatului de aducere au mers la două adrese, întrucât în Timişoara există şi Bulevardul Constructorilor, şi Strada Constructorilor.

Reprezentanta firmei care a încercat să le explice că nu sunt la adresa pe care o caută a depus o plângere împotriva agenţilor. Aceasta a prezentat şi imaginile surprinse în timpul incidentului. Pentru că nu avea cartea de identitate la ea, doi dintre agenţi au fost filmaţi în timp ce o scot afară din sediu. Echipajul căuta, de fapt, un bărbat pentru care fusese emis un mandat de aducere într-un dosar de contrabandă cu ţigări.

Taguri:
poliţie,
incident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici