Caz MACABRU la Botoşani: Femeie cercetată după ce a născut şi şi-a îngropat bebeluşul

O femeie în vârstă de 36 de ani din comuna Hudeşti, judeţul Botoşani, este cercetată de poliţişti şi procurori după ce a născut, a declarat că fătul s-a născut mort, iar apoi l-a îngropat. Mai mult, în curtea locuinţei femeii au fost descoperite fragmente osoase.

1028 afișări
Imaginea articolului Caz MACABRU la Botoşani: Femeie cercetată după ce a născut şi şi-a îngropat bebeluşul

Caz MACABRU la Botoşani: Femeie cercetată după ce a născut şi şi-a îngropat bebeluşul

Purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Maria Carp, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că acest caz a fost sesizat de medicul de familie al femeii, care a observat că a trecut termenul până la care aceasta trebuia să nască şi nu ştia ce s-a întâmplat.

„Poliţia a fost sesizată vineri de către un medic de familie din comuna Hudeşti, care avea în evidenţă o femeie însărcinată, în vârstă de 36 de ani. Nu a păstrat legătura în legătură cu sarcina, iar după ce a observat că a trecut termenul la care aceasta trebuia să nască, începutul lunii aprilie, a vorbit cu ea şi i s-a spus că fătul s-a născut mort şi l-a îngropat. A fost demarată o cercetare în acest caz, care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Femeia a fost internată la Maternitate în Botoşani şi urmează să fie expertizată medico-legal şi psihiatric”, a spus Carp.

Surse judiciare au declarat, la rândul lor, corespondentului MEDIAFAX, că în curtea locuinţei femeii au fost descoperite fragmente osoase, cu urme de ardere, care par de natură umană, iar acestea sunt expertizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici