Caz macabru: O femeie a abandonat trupul mamei sale moarte într-o pădure pentru că nu ar fi avut bani de înmormântare/ Poliţia face cercetări

O femeie în vârstă de 53 de ani este cercetată pentru profanare de cadavre după ce a abandonat trupul mamei sale decedate într-o pădure. Aceasta le-a spus anchetatorilor că nu a avut bani pentru înmormântare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2956 afișări
Imaginea articolului Caz macabru: O femeie a abandonat trupul mamei sale moarte într-o pădure pentru că nu ar fi avut bani de  înmormântare/ Poliţia face cercetări

Caz macabru: O femeie a abandonat trupul mamei sale moarte într-o pădure pentru că nu ar fi avut bani de înmormântare/ Poliţia face cercetări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, femeia în vârstă de 86 de ani, din oraşul Lugoj, a murit în luna martie a acestui an. În loc să o înmormânteze, fiica acesteia, în vârstă de 53 de ani, a dus cadavrul cu un cărucior într-o pădure din apropiere, unde l-a abandonat.

Totul a ieşit la iveală când nepotul femeii moarte a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că nu mai poate lua legătura cu bătrâna.

Imediat, oamenii legii au deschis o anchetă şi au aflat de la fiica acesteia că i-a abandonat trupul în pădure imediat ce bătrâna a murit.

Fiica femeii le-a spus oamenilor legii că a recurs la acest gest pentru că nu avea bani să îşi înmormânteze mama.

Poliţiştii timişeni au mers în pădure, în zona indicată de fiica bătrânei, unde au descoperit mai multe oase şi un craniu, dar şi bucăţi din căruciorul cu care a fost transportat cadavrul.

Fiica femeii a fost reţinută, joi, pentru 24 de ore, iar în prezent este cercetată în stare de libertate pentru profanare de cadavre.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici