Caz neobişnuit pentru poliţiştii clujeni. Scandal între un tânăr american şi o italiancă într-un local din Câmpia Turzii

  • Un scandal în care au fost implicaţi un tânăr american şi o tânără din Italia a avut loc sâmbătă seara într-un local din Câmpia Turzii.
  • Bărbatul a ajuns la spital, iar tânăra a fost amendată.
2416 afișări
Imaginea articolului Caz neobişnuit pentru poliţiştii clujeni. Scandal între un tânăr american şi o italiancă într-un local din Câmpia Turzii

Potrivit IPJ Cluj, poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă seara despre faptul că într-un local din Câmpia Turzii un bărbat ar fi căzut pe podea şi este inconştient.

Poliţiştii deplsaţi la faţa locului au stabilit faptul că acesta ar fi fost implicat într-un conflict.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că starea conflictuală ar fi degenerat pe fondul consumului de alcool. În scandal au fost implicaţi un bărbat de 25 de ani de cetăţenie americană şi o tânără de 24 de ani, de cetăţenie italiană.

În urma conflictului, tânăra ar fi spart geamul unei uşi din interiorul localului.

Tânărul a fost transportat la spital pentru investigaţii, iar tânăra a fost amendată cu 500 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici