Caz revoltător. Bărbat de 49 de ani, arestat pentru relaţii sexuale cu o minoră. Mama fetei îşi dăduse acordul

Un bărbat de 49 de ani din Bucureşti a fost arestat 30 de zile la Cluj pentru că a întreţinut, timp de mai multe luni, relaţii sexuale cu o fată de 15 ani. Mama adolescentei, care ştia despre relaţiile fiicei ei, a primit control judiciar.

2158 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător. Bărbat de 49 de ani, arestat pentru relaţii sexuale cu o minoră. Mama fetei îşi dăduse acordul

Sursa: Profimediaimages

Potrivit unui comunicat transmis vineri de IPJ Cluj, un bărbat de 49 de ani din Bucureşti este bănuit că în perioada aprilie – decembrie 2019 a întreţinut raporturi sexuale cu o fată în vârsă de 15 ani, din comuna Vad, judeţul Cluj.

„Actele sexuale ar fi fost comise cu ştirea mamei minorei şi cu acordul acesteia. De altfel, victima, împreună cu familia sa şi cu bărbatul, locuiesc împreună în municipiul Dej, judeţul Cluj. Bărbatul a fost reţinut miercuri pentru 24 de ore iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvâşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată. Faţă de mama minorei, o femeie de 36 de ani din comuna Vad, magistraţii au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, pentru complicitate la act sexual cu un minor”, se arată în comunicat.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a fost sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Cluj care va face o anchetă privind situaţia copilei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici