Caz revoltător la Vaslui: Un copil de un an şi şapte luni, neîngrijit şi slab, a fost găsit mort în casă

O fetiţă de un an şi şapte luni a fost găsită, vineri, moartă într-o casă din localitatea vasluiană Micleşti. Potrivit medicilor, fata arăta ca de patru luni, părea distrofică şi neîngrijită, iar în casă era frig. Poliţistii fac acum cercetări într-un dosar pentru ucidere din culpă.

766 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător la Vaslui: Un copil de un an şi şapte luni, neîngrijit şi slab, a fost găsit mort în casă

Caz revoltător la Vaslui: Un copil de un an şi şapte luni, neîngrijit şi slab, a fost găsit mort în casă

Mama fetei a sunat vineri dimineaţă la 112, după ce şi-a dat seama că cea mică nu reacţionează. Membrii unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Vaslui s-au dus la locul solicitării, în comuna Micleşti, şi au găsit copilul fără suflare.

„Colegii l-au găsit decedat, era decedat de două-trei ore, avea un an şi şapte luni, dar de fapt arăta de patru luni, era distrofic, era nehrănit, neîngrijit, în casă era frig, nu era încălzită casa", a declarat, pentru MEDIAFAX, Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Poliţiştii au fost şi ei alertaţi în acest caz.

„Noi am fost sesizaţi de medicul de pe ambulanţă. Facem cercetări într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă", a spus, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Potrivit Irinei Câmpeanu, purtător de cuvânt al DGASPC Vaslui, femeia mai are încă trei copii, cu vârste între 4 şi 10 ani, aflaţi în plasament de mai mult timp.

Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea cauzelor care au dus la moartea fetei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici