Caz şocant: Adolescentă de 16 ani, filmată în timp ce era violată şi supusă unor ritualuri satanice. Un tânăr a fost arestat

Un bărbat din Giurgiu, suspectat că a violat o fată de 16 ani care îşi pierduse cunoştinţa, într-o clădire abandonată, a fost arestat. Înainte de viol, tânărul de 25 de ani a pus în practică ritualuri satanice. Imaginile cu cei doi au ajuns pe internet.

49776 afișări
Imaginea articolului Caz şocant: Adolescentă de 16 ani, filmată în timp ce era violată şi supusă unor ritualuri satanice. Un tânăr a fost arestat

Caz şocant: Adolescentă de 16 ani, filmată în timp ce era violată şi supusă unor ritualuri satanice. Un tânăr a fost arestat

Potrivit Poliţiei, în iulie 2019, în timp ce bărbatul se afla într-o clădire abandonată din oraşul Giurgiu, împreună cu alte 3 persoane cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani, a băut, iar apoi a întreţinut relaţii sexuale cu o tânără de 16 ani, profitând de imposibilitatea acestei de a-şi exprima voinţa.

Actul sexual ar fi fost filmat cu un telefon mobil de celelalte două persoane prezente, ulterior înregistrările fiind distribuite prin intermediul unor aplicaţii de socializare către alţi tineri.

De asemenea, bărbatul a făcut un videoclip cu secvenţe din actul sexual şi l-a postat pe o reţea de socializare în timp ce se afla în străinătate.

Bărbatul a fost prins în Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” şi dus la sediul DIICOT Giurgiu.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru viol şi pornografie infantilă, iar Tribunalul Giurgiu a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă.

La rândul lor, procurorii DIICOT arată fata de 16 ani şi tânărul de 25 de ani, alături de alte persoane, se aflau într-o clădire în construcţie şi au consumat alcool.

„În aceste condiţii, inculpatul T.I.A. i-a solicitat uneia dintre persoanele prezente să se poziţioneze în centrul unui desen reprezentând o hexagramă alcătuită din două triunghiuri echilaterale, pe fiecare dintre colţ fiind aprinsă câte o candelă. Cu un ciob, inculpatul T.I.A. i-a provocat tânărului două leziuni în ambele palme, pe partea interioară a acestora cu care a stropit fiecare colţ al hexagramei, timp în care, prin folosirea telefonului său mobil, a redat melodii de tip satanist. Prin folosirea aceluiaşi ciob, inculpatul T.I.A. i-a provocat minorei leziuni în palme, sângele rezultat fiind ingerat de către acesta. Ulterior, întrucât persoana vătămată minoră era emoţionată de cele întâmplate, la solicitarea sa, inculpatul T.I.A. i-a dat o ţigară tip joint din care a tras 3 fumuri, după care a acuzat o stare de rău, pierzându-şi cunoştinţa. În dimineaţa zilei următoare, victima minoră s-a trezit în acelaşi loc, pe o saltea carbonizată, fiind complet dezbrăcată, având înfipte în palma dreaptă cioburi de circa 2-3 cm şi acuzând dureri puternice în zona genitală şi de abdomen”, arată DIICOT.

După câteva zile, fata a văzut la şcoală, la o colegă, imagini în care s-a recunoscut, înregistrarea reprezentând momente în care întreţinea un raport sexual cu T.I.A.

„De asemenea, în urma cercetărilor efectuate la locul faptei, în imediata apropiere a desenului reprezentând hexagrama fost găsită o cruce din lemn ce prezintă pe una din feţe modele sculptate cu motive populare. La îmbinarea celor două laturi ale crucii au fost identificate urme de carbonizare şi ceară topită”, mai arată DIICOT.

 

 

Taguri:
bărbat,
viol,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici