Video Caz şocant în judeţul Argeş: O fetiţă de numai 2 ani fumează şi bea cafea, încurajată de mama ei - VIDEO

O femeie din judeţul Argeş este cercetată penal de poliţişti pentru rele tratamente aplicate minorului, după ce fetiţa acesteia, în vârstă de doi ani, apare într-un filmuleţ postat pe internet fumând şi bând cafea, încurajată de mama ei.

6505 afișări

În filmuleţul postat pe internet chiar de către tatăl micuţei, Gabriel Burulea, care a şi sesizat autorităţile în acest caz, fetiţa în vârstă de doi ani bea cafea şi fumează, la încurajările mamei ei.

În prezent, fetiţa, din satul Bughea de Sus, se află în îngrijirea tatălui ei, fiind monitorizată de către reprezentanţii Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş.

"Copilul este monitorizat în acest moment de noi, este în stare bună, este îngrijit bine de tată, anchetele noastre arătând că are condiţii bune de trai. Noi am făcut o evaluare iniţială a cazului, vor urma şi alte evaluări, iar copilul va fi consultat şi de medicul de familie pentru a se constata dacă fumatul şi băutul cafelei a determinat afecţiuni fizice şi psihice. De asemenea, fetiţa va fi consiliată psihologic", a declarat Nicolae Mantu, psiholog al DGASPC Argeş.

Tatăl fetiţei a depus la Poliţie mai multe fotografii şi filmuleţe cu fiica lui şi cu mama acesteia în diferite ipostaze care demonstreză că femeia nu a avut grijă de copil, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele femeii, sub acuzaţia de rele tratamente aplicate minorului.

"Mama fetiţei este cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului, iar ancheta se realizează cu femeia în stare de libertate", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, comisar-şef Dănuţ Dinu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici