Caz şocant în Timiş: Un profesor a ajuns la spital cu buza spartă, după ce a fost lovit de un elev

Un profesor de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” din Lugoj, judeţul Timiş, a ajuns la spital după ce a avut un conflict cu un elev. Împrejurările sunt deocamdată neclare, spune inspectorul şcolar general, în condiţiile în care conducerea şcolii nu s-a gândit să anunţe incidentul.

2907 afișări
Imaginea articolului Caz şocant în Timiş: Un profesor a ajuns la spital cu buza spartă, după ce a fost lovit de un elev

Caz şocant în Timiş: Un profesor a ajuns la spital cu buza spartă, după ce a fost lovit de un elev

Primele informaţii arată că incidentul a fost filmat de elevi, iar imaginile au ajuns la conducerea Liceului Tehnologic „Aurel Vlaicu” din Lugoj.

„Noi analizăm incidentul şi vom aplica regulamentele conform legii învăţământului, care se impun în cazul respectiv. Ştiu că domnul profesor a fost la spital, dar nu ştiu amănunte, pentru că ieri a trebuit să mergem la Timişoara, cu documente, aşa că astăzi ne propunem să analizăm situaţia şi să luăm măsuri", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, directorul liceului, Mihaela Ghelesian.

Potrivit reprezentanţilor ISJ Timiş, conducerea şcolii nu a anunţat inspectoratul după ce a avut loc acest incident.

„Incidentul a avut loc miercuri. Doamna director nu părea că i-ar fi trecut prin cap că ar trebui să anunţe inspectorul şcolar general, nici măcar nu îşi dă seama din filmare care pe care l-a bătut. Deci ea îmi spunea că o să-l introducă în comisia de cercetare disciplinară pe profesor. De ce, zic, pe profesor, dacă profesorul este bătut? Păi nu, zice, că pe filmare se vede că şi profesorul l-a bătut pe copil. Şi am întrebat care dintre ei este primul care l-a lovit? Ea zice că profesorul l-ar fi lovit primul. Am cerut să-mi trimită o notă cu o informare, să văd filmuleţul. Nu pot să-mi dau cu părerea ce se întâmplă acolo, că atâta a putut directorul meu, deci directorul meu nici măcar nu m-ar fi anunţat, dacă nu mă anunţa presa. Profesorul s-a dus la spital, că avea buza spartă şi a fost cusut. S-a întâmplat în curtea şcolii, în pauză. Copilul este un copil cu probleme, venit de la orfelinat, este un copil repetent, cred că a fost luat în plasament şi adus probabil într-o familie care are grijă de el, e un copil pentru care, din cele spuse de doamna director, problemele lui sunt mai grave decât cele de disciplină şi altercaţia este pusă pe seama unui incident mai vechi dintre profesorul de discipline tehnice şi elev", a declarat, pentru MEDIAFAX, inspectorul şcolar general al ISJ Timiş, Aura Danielescu.

La Poliţie nu a fost depusă, deocamdată, o plângere.

Taguri:
liceu,
incident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici