Caz şocant: Un bărbat s-a înecat cu mâncare şi a murit la o întâlnire cu primarul dintr-o comună din Prahova

Un bărbat în vârstă de 52 de ani s-a înecat cu mâncare şi a murit, după o petrecere organizată de primarul din comuna Ciorani, judeţul Prahova. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3215 afișări
Imaginea articolului Caz şocant: Un bărbat s-a înecat cu mâncare şi a murit la o întâlnire cu primarul dintr-o comună din Prahova

Caz şocant: Un bărbat s-a înecat cu mâncare şi a murit la o întâlnire cu primarul dintr-o comună din Prahova

Incidentul s-a petrecut sâmbătă după amiază, imediat după ce în localitatea Ciorani s-au disputat două meciuri de fotbal în care a jucat şi echipa din localitate.

Surse judiciare au declarat au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că după cele două partide de fotbal, primarul din Ciorani, Marin Voicu, a organizat o petrecere, iar unui bărbat în vârstă de 52 de ani i s-a făcut rău în timp ce mânca.

A fost chemată Ambulanţa, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului.

Potrivit necropsiei efectuate, moartea bărbatului a survenit ca urmare a asfixiei mecanice cu un bol alimentar.

Poliţiştii din Prahova fac cercetări, in rem, pentru ucidere din culpă.

Primarul comunei Ciorani, Marin Voicu, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere în acest caz. Într-o postare pe Facebook de sâmbătă, însă, Voicu spune că a avut o întâlnire cu pensionarii din localitate.

“Aseară am avut o întâlnire amicală cu pensionarii din localitate, unde am discutat despre problemele cu care se confruntă generaţia de varsta a treia! Întâlnirea a fost una constructivă iar problemele discutate au fost diverse, unele din ele urmând a fi rezolvate în perioada imediat următoare! Le mulţumesc pentru participare urmând ca asemenea întâlniri să mai aibă loc şi cu alte categorii de cetăţeni!”, a scris Voicu, iar mesajului îi este ataşată o fotografie în care apare şi liderul PSD Prahova, Bogdan Toader.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici