Caz suspect: Locuinţa familiei care a murit în accidentul de la Calafat, spartă de hoţi

Locuinţa din Maglavit, a familiei care a murit, duminică dimineaţa, în urma unui accident, la ieşirea din Calafat, judeţul Dolj, a fost spartă, iar din interior au dispărut mai multe bunuri. Poliţiştii au un cerc de suspecţi şi fac cercetări în acest caz.

3814 afișări
Imaginea articolului Caz suspect: Locuinţa familiei care a murit în accidentul de la Calafat, spartă de hoţi

Caz suspect: Locuinţa familiei care a murit în accidentul de la Calafat, spartă de hoţi

Potrivit Poliţiei Dolj, uşa locuinţei din Maglavit a bărbatului mort în accidentul de la ieşirea din Calafat a fost forţată şi s-a pătruns în interior, de unde au fost sustrase bunuri.

„Sesizarea a fost făcută chiar de fratele bărbatului decedat. S-a stabilit furtul unui laptop, dar există posibilitatea să fie sustrase şi alte bunuri. Acest aspect se va stabili pe parcurs, cu ajutorul rudelor proprietarului”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Dolj.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii au deja un cerc de suspecţi şi fac cercetări pentru identificarea şi tragerea lor la răspundere.

Patru persoane, între care doi copii, au murit, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, într-un accident rutier pe DN 56, în afara localităţii Calafat, judeţul Dolj, după ce şoferul autoturismului a lovit un TIR.

În urma impactului, toate cele patru persoane din maşină, între care un băiat de 10 ani şi o fată de 14 ani, au murit.

„Un bărbat de 47 de ani conducea un autoturism în direcţia Calafat - Craiova, a pierdut controlul volanului şi a lovit o semiremorca tractată de un autotractor. A decedat atât şoferul, cât şi o femeie de 38 de ani şi doi copii în vârstă de 10 şi 14 ani”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Dolj.

Potrivit unor surse, bărbatul şi femeia care au murit în accident erau părinţii celor doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici