Caz TULBURĂTOR în Bihor: Doi bărbaţi au fost arestaţi după ce au omorât un om. Unde au aruncat cadavrul

Un bărbat de 42 de ani, din Bihor, şi altul de 16 ani, din Sibiu, au fost arestaţi preventiv, miercuri, fiind bănuiţi că la începutul lunii august au omorât un om şi l-au aruncat apoi, legat, într-un bazin de acumulare, pentru a şterge urmele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5490 afișări
Imaginea articolului Caz TULBURĂTOR în Bihor: Doi bărbaţi au fost arestaţi după ce au omorât un om. Unde au aruncat cadavrul

Caz TULBURĂTOR în Bihor: Doi bărbaţi au fost arestaţi după ce au omorât un om. Unde au aruncat cadavrul (Sursa: Mediafax Foto)

Potrivit prim-procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, motivul crimei a fost ca agresorii să îi ia victimei banii. Pentru a nu îi da nicio şansă, după ce l-au bătut pe bărbat, l-au legat la gură şi i-au legat mâinile la spate, apoi l-au aruncat în râul Crişul Repede.

„La începutul lunii august 2018, în timp ce se aflau sub podul rutier ce face legătura între strada Ovid Densuşianu şi strada Podului, din Oradea, respectiv pe malul stâng al răului Crişul Repede, au lovit cu pumnii şi picioarele victima în scopul deposedării de suma de 30 de lei , iar apoi, după ce au legat-o la gură şi i-au legat mâinile la spate, au aruncat-o în râul Crişul Repede, victima decedând prin înec”, a spus Cotrău.

În 3 septembrie, la o lună după comiterea crimei, cadavrul bărbatului a fost găsit în zona Barajului CET de un angajat, care a zărit trupul în barajul de acumulare.

Pentru identificarea cadavrului, anchetatorii au folosit tehnica reconstrucţiei faciale, trăsăturile victimei fiind extrem de distorsionate din cauză că a stat mult timp sub apă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici