Video Cazul Caracal: Anchetatorii au găsit noi fragmente de oase în casa lui Gheorghe Dincă/ Noile probe vor fi trimise la expertiză

Anchetatorii au identificat, la percheziţiile efectuate în curtea lui Gheorghe Dincă, noi fragmente osoase care nu par a fi umane, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Acestea vor fi trimise la expertiză.

5788 afișări

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii au identificat în curtea lui Gheorghe Dincă noi fragmente de oase, însă nu par a fi umane. Procurorii le vor trimite la expertiză.

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a precizat marţi dimineaţă că ancheta în cazul Caracal a evoluat mai ales pentru că au fost găsite noi probe şi că speră ca, în maximum 15 zile, să fie încheiate percheziţiile de la casa lui Gheorghe Dincă, în cadrul noului mandat.

Începând de luni, a fost pus în aplicare noul mandat de perchezitii în casa lui Dincă, valabil 15 zile.

Taguri:
dincă,
oase,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici