Cazul Caracal. Specialiştii FBI s-au prezentat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru analiza comportamentală a lui Gheorghe Dincă

Specialişti din cadrul FBI s-au prezentat, săptămâna trecută, la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a-l supune pe Gheorghe Dincă unei analize comportamentale, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

2388 afișări
Imaginea articolului Cazul Caracal. Specialiştii FBI s-au prezentat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru analiza comportamentală a lui Gheorghe Dincă

Cazul Caracal. FBI s-a prezentat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru analiza comportamentală a lui Gheorghe Dincă

Surse judiciare au precizat pentru MEDIAFAX că mai mulţi specialişti FBI s-au prezentat, în cursul săptămânii trecute, la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru a-l supune pe Gheorghe Dincă unei analize comportamentale.

DIICOT a anunţat, la finele lunii septembrie, că a transmis o cerere în SUA, respectiv FBI, pentru efectuarea unei expertize a ADN-ului (mitocondrial şi cromozomial) Luizei deoarece analiza mitocondrială nu poate fi efectuată nicăieri în România.

Procurorii au precizat la acel moment că cer sprijin FBI pentru profilul psihologic al lui Dincă.

Fostul şef DIICOT, Felix Bănilă, anunţa că anchetatorii vor de la FBI o a doua părere în privinţa profilului psihologic şi comportamental al lui Gheorghe Dincă pentru a-şi forma o opinie despre sinceritatea bărbatului.

Taguri:
fbi,
dincă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici