Cazul crimei din Capitală: Trei indivizi au fost prinşi şi duşi la audieri, după ce un bărbat a fost găsit mort în casă

Cel de-al trelea bărbat căutat de poliţişti, în cazul crimei care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în Bucureşti, a fost prins şi dus la audieri, a anunţat Poliţia Capitalei.

6950 afișări
Imaginea articolului Cazul crimei din Capitală: Trei indivizi au fost prinşi şi duşi la audieri, după ce un bărbat a fost găsit mort în casă

Un bărbat de 64 de ani a fost găsit mort în casă. Cazul, prelat de procurorii Tribunalului Capitalei

Cel de-al treilea bărbat căutat de Serviciul Omoruri a fost depistat, urmând a fi audiat de procurorul criminalist, a anunţat, joi seara, Poliţia Capitalei.

Cazul crimei din Capitală: Doi bărbaţi au fost prinşi şi duşi la audieri

Doi bărbaţi căutaţi de Serviciul Omoruri au fost depistaţi şi duşi la sediul instituţiei pentru a fi audiaţi de procurorul criminalist, în cazul crimei care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în Capitală.

Potrivit Poliţiei Capitalei, cei doi vor da explicaţii în dosarul penal deschis în cazul bărbatului de 64 de ani găsit mort în casa sa, el având lovituri în zona capului. Cazul este acum cercetat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au precizat pentru MEDIAFAX că mai multe persoane locuiau în casa bărbatului de 64 de ani, în calitate de chiriaşi. Miercuri seara a apărut un conflict din cauza banilor pe care unul dintre aceştia trebuia să îi achite bărbatului. Discuţiile au degenerat şi proprietarul casei a fost ucis.

Mai multe persoane au fost audiate deja în acest caz.

Ştirea iniţială:

„În noaptea de 1 ianuarie, în jurul orei 23.50, prin apel 112 a fost sesizat că în locuinţă sa a fost găsit decedat un bărbat de 64 de ani, prezentând anumite leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei”, anunţă Poliţia Municipiului Bucureşti.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, menţionează poliţiştii

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici