Cazul din Caracal. Avocat: Gheorghe Dincă are regrete şi plânge. Se gândeşte şi la familiile victimelor

Gheorghe Dincă regretă crimele pe care a spus că le-a comis şi plânge în penitenciar deoarece conştientizează gravitatea faptelor sale, a anunţat avocatul său, Claudiu Lascoschi. FBI încă nu a trimis în România analiza rămăşiţelor din pădurea din Caracal.

1126 afișări
Imaginea articolului Cazul din Caracal. Avocat: Gheorghe Dincă are regrete şi plânge. Se gândeşte şi la familiile victimelor

Cazul din Caracal. Avocat: Gheorghe Dincă are regrete şi plânge. Se gândeşte şi la familiile victimelor

„Este adevărat, are regrete şi plânge. Se gândeşte şi la familiile victimelor, şi la familia lui, la tot ceea ce a cauzat prin ce a făcut. El a început să conştientizeze la un anumit moment. El a avut şi o problemă ca urmare a faptului că nu şi-a luat medicamentele pe care trebuia să le ia şi este posibil ca şi din acest motiv să se fi ajuns în această situaţie în ce priveşte evenimentele acestea tragice”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, la Antena3.

Apărătorul din oficiu al lui Dincă mai spune că, în ceea ce priveşte datele din dosar privind-o pe Alexandra, lucrurile sunt deja clare.

„Nu este vorba numai de declaraţiile lui Gheorghe Dincă. În ceea ce o priveşte pe Luiza, există fragmente osoase de natură umană care au fost trimise la FBI. (...) Nici nu există o a treia victimă. Există doar două victime”, a mai spus Lascoschi.

Rezultatele analizei rămăşiţelor din pădurea din Caracal, trimise in SUA la FBI, nu au ajuns încă la anchetatorii din România, mai spune avocatul.

Gheorghe Dincă a fost arestat după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămăşiţe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Rămăşiţele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici