Cazul elevului de la Colegiul Militar, dispărut în mare: Trupul adolescentului, adus de valuri la ţărm/ Parchetul Militar face anchetă şi închide Şcoala de vară

Trupul elevului la Colegiul Militar din Craiova, dispărut în urmă cu două zile în apa mării, a fost adus de valuri la ţărm, fiind găsit la 10 kilometri de locul în care fusese dat dispărut, pe o plajă din Năvodari.

1937 afișări
Imaginea articolului Cazul elevului de la Colegiul Militar, dispărut în mare: Trupul adolescentului, adus de valuri la ţărm/ Parchetul Militar face anchetă şi închide Şcoala de vară

Cazul elevului de la Colegiul Militar, dispărut în mare: Trupul adolescentului, adus de valuri la ţărm/ Parchetul Militar face anchetă

Joi dimineaţă, o femeie a anunţat printr-un un apel pe 112 că în apropiere de tabăra din Năvodari, pe plajă, se află trupul neînsufleţit al unei persoane. Acesta fusese adus de valuri până la ţărm, iar la faţa locului s-au deplasat cadre de la Ambulanţă, poliţişti şi pompierii militari.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că este vorba despre trupul elevului de 16 ani, din Craiova, care a fost dat dispărut, marţi, după ce a mers să se scalde în mare.

De atunci, zeci de scafandri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, precum şi ai Centrului de Scafandri al Forţelor Navale Române au desfăşurat căutări în zona în care acesta fusese văzut ultima oară, dar fără succes, deşi s-au folosit echipamente de specialitate, inclusiv sonar.

Trupul adolescentului a fost scos la mal la o distanţă de aproximativ 10 kilometri de locul în care fusese dat dispărut.

Elevul de la Colegiul Militar Naţional „Tudor Vladimirescu” din Craiova a fost dat dispărut, marţi, 28 mai, în jurul orei 16.00, pe o plajă din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa. Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la „Şcoala de vară” organizată de Direcţia informare şi relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanţa, şi se afla în timpul liber alături de colegii săi şi profesorul însoţitor.

MApN: Parchetul Militar cercetează moartea elevului Colegiului Militar din Craiova, dispărut în ape

Mitroi Iosif-Corneliu, dispărut marţi în zona plajei din staţiunea Mamaia, a fost identificat joi, după ce trupul neînsufleţit a fost adus de valuri în zona localităţii Năvodari, Ministerul Apărării Naţionale anunţând că Parchetul Militar cercetează împrejurările decesului.

În vârstă de 16 ani, Mitroi Iosif-Corneliu era elev în clasa a IX-a la Colegiul Militar Naţional „Tudor Vladimirescu” şi participa la „Şcoala de vară” organizată de Direcţia informare şi relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale, în garnizoana Constanţa.

Împrejurările decesului sunt cercetate, conform legii, de către Parchetul militar, anunţă Ministerul Apărării Naţionale (MApN), într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

În urma evenimentului, lucrările Şcolii de vară au fost anulate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici