Cazul femeii care s-a aruncat anul trecut de la etajul 15 al unui hotel din capitală: Bărbatul care a constrâns-o prin teroare, reţinut

Un bărbat acuzat că, în luna noiembrie 2016, ar fi determinat o femeie să se arunce de la etajul 15 al unui hotel din Capitală a fost reţinut de procurorii Parchetului Capitalei, femeia supravieţuind căderii.

3790 afișări
Imaginea articolului Cazul femeii care s-a aruncat anul trecut de la etajul 15 al unui hotel din capitală: Bărbatul care a constrâns-o prin teroare, reţinut

Bărbat acuzat că ar fi determinat o femeie să se arunce de la etajul 15 al unui hotel, reţinut

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Secţia de urmărire penală l-au reţinut, marţi, pe Caius-Irinel Iliescu, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor, săvârşită asupra unui membru de familie şi şantaj în formă continuată.

"În ordonanţa procurorilor se arată că în cauză există date şi probe care conturează următoarea stare de fapt: la data de 17.11.2016, în jurul orelor 08:00, pe fondul constrângerii fizice şi morale exercitate de către inc. ILIESCU IRINEL-CAIUS asupra concubinei sale I.B.M.T., aceasta s-a aruncat de la fereastra dormitorului din locuinţa sa situată la etajul 15 în Complexul Rin Grand Residence din Bucureşti, şos. Vitan-Bârzeşti nr. 7D-7E, sector 4", potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Femeia a supravieţuit căderii pe acoperişul parcării supraterane.

Procurorii spun că starea de constrângere exercitată de bărbat a constat într-o "stare de teroare continuă provocată de către acesta prin acţiunile şi manifestările din perioada martie-noiembrie 2016, constrângere care a fost de asemenea natură încât nu a lăsat victimei nicio posibilitate concretă de a acţiona altfel, ori de a se împotrivi".

Totodată, prin agresiuni fizice şi prin ameninţări, bărbatul a constrâns-o pe victimă să îi cedeze jumătate dintr-un imobil pe care îl deţinea în Bucureşti, precum şi să îşi amaneteze maşina. Astfel, a obţinut un folos patrimonial de aproximativ 23.000 de euro.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Secţia de urmărire penală şi D.G.P.M.B. – Serviciul Omoruri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici