Cazul femeii moarte, găsită pe un câmp din Iaşi: Doi bărbaţi, audiaţi de procurori

Doi bărbaţi sunt audiaţi, duminică seara, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, în cazul femeii care a fost găsită moartă vineri pe un câmp din oraş.

2872 afișări
Imaginea articolului Cazul femeii moarte, găsită pe un câmp din Iaşi: Doi bărbaţi, audiaţi de procurori

Cazul femeii moarte, găsită pe un câmp din Iaşi: Doi bărbaţi, audiaţi de procurori

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cei doi bărbaţi, de 30 şi 48 de ani, au fost identificaţi de poliţişti şi sunt audiaţi duminică seara la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Sursele citate susţin că cei doi sunt suspecţi în cazul femeii care a fost găsită vineri moartă pe un câmp din oraş. Identitatea acesteia nu a fost încă stabilită.

Femeia a fost bătută şi s-a stabilit că avea 1,80 mg/l alcool pur în sânge, susţin sursele citate, care au adăugat că înainte cei doi bărbaţi şi femeia ar fi băut împreună într-un bar.

Descoperirea a fost făcută vineri, în jurul prânzului. Un apel la 112 anunţa faptul că, pe un câmp din zona străzii Cicoarei din Iaşi, a fost găsit cadavrul unei femei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici