Cazul fetiţei care a murit după ce a căzut dintr-un microbuz: Şoferul, arestat preventiv

Şoferul microbuzului din care a căzut o fetiţă şi a murit, în Zalău, a fost arestat preventiv, vineri, acesta fiind acuzat de ucidere din culpă şi de ştergerea urmelor accidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

185 afișări
Imaginea articolului Cazul fetiţei care a murit după ce a căzut dintr-un microbuz: Şoferul, arestat preventiv

Cazul fetiţei care a murit după ce a căzut dintr-un microbuz: Şoferul, arestat preventiv

Bărbatul care conducea microbuzul ale cărui uşi s-au deschis în mers şi a căzut o fetiţă de 12 ani, care a murit, ar fi încercat să ascundă faptul că în vehicul era pusă o bancă improvizată.

Şoferul, care are 57 de ani şi este din Zalău, a fost reţinut, joi, iar vineri, judecătorii au decis arestarea sa preventivă, pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergera urmelor acestuia, fapte prevăzute de Codul Penal.

Microbuzul în care se afla minora de 12 ani efectua o cursă regulată de transport persoane pe traseul Zalău-Dioşod.

„Din cauza faptului că şoferul nu a asigurat corespunzător închiderea uşilor din spate, înainte de plecarea în cursă, minora, care se afla în calitate de pasager pe o bancă improvizată, în spatele locurilor microbuzului, a căzut pe partea carosabilă iar în urma impactului a decedat. Microbuzul era prevăzut cu 15 locuri”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea.

Fetiţa în vârstă de 12 ani a murit, marţi, în Zalău, după ce uşa din spate a microbuzului în care se afla s-a deschis în mers şi ea a căzut pe drum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici