Cazul omului de afaceri din Sibiu ucis: a fost restrâns cercul suspecţilor

Cercetările în cazul omului de afaceri din Sibiu ucis se fac „in rem”, precizează Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, dar a fost restrâns cercul suspecţilor. Există bănuiala că cei trei autori sunt cetăţeni români.

607 afișări
Imaginea articolului Cazul omului de afaceri din Sibiu ucis: a fost restrâns cercul suspecţilor

Cazul omului de afaceri din Sibiu ucis: a fost restrâns cercul suspecţilor

Cercetările continuă în cazul crimei din municipiul Sibiu, urmărirea penală desfăşurându-se „in rem”, nefiind începută urmărirea penală faţă de nicio persoană, precizează prim-procuror adjunct Ruginosu Mihaela, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

A fost restrâns cercul suspecţilor, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autori: „În continuare se lucrează pe mai multe planuri în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a infractorilor. Procurorul criminalist ia în calcul mai multe variante în ceea ce priveşte mobilul crimei”.

Până în prezent nu a fost dispusă nicio percheziţie domiciliară..

„La acest moment există bănuiala că cei trei autori sunt cetăţeni români. În ceea ce priveşte imaginile video care circulă în spaţiul public reprezentând trei persoane purtând cagule, putem confirma că aceste imagini se regăseau deja la dosarul cauzei fiind luate în considerare în investigaţie”, informează sursa citată.

Săptămâna trecută, trei persoane l-au ucis pe omul de afaceri în locuinţa lui din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe feţe, l-au legat şi l-au bătut şi i-au ameninţat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici