Ce a păţit un bărbat care, la finalul întâlnirii cu o femeie, a omis să-i ceară numărul de telefon

  • După mai bine de 3 ore de dialog la o primă întâlnire între o femeie şi un bărbat, bărbatul a plecat fără să ceară numărul de telefon al femeii.
  • Ea l-a urmărit până în parcare, furioasă.
  • S-au căsătorit 12 ani mai târziu.S-au căsătorit 12 ani mai târziu.
63061 afișări
Imaginea articolului Ce a păţit un bărbat care, la finalul întâlnirii cu o femeie, a omis să-i ceară numărul de telefon

Ce a păţit un bărbat care, la finalul întâlnirii cu o femeie, a omis să-i ceară numărul de telefon

Cazul este semnalat de Il Messaggero, care se întreabă dacă ar trebui ca bărbaţii să le ceară femeilor numărul de telefon sau invers.

Cotidianul relatează cazul Serenei, care a povestit că la prima întâlnire bărbatul nu i-a cerut numărul de telefon după mai bine de 3 ore de conversaţie. Ea, enervată, l-a urmărit până în parcare.

„Acum 12 ani, am povestit cu un străin timp de 3 ore. M-a salutat de rămas bun şi a plecat fără să spună altceva. În parcare m-am enervat. Am urlat la el pentru că nu mi-a cerut numărul de telefon. Acum suntem căsătoriţi”, a scris Serena.

Web-ul s-a împărţit în privinţa celui care ar trebui să facă primul pas.

Un utilizator comentează: "Un sfat: este 100% legal (cel puţin unde locuiesc eu) ca o femeie să ceară numărul de telefon al unui bărbat. Internetul este împărţit în ceea ce priveşte cine ar trebui să facă primul pas. Sunt cei care cred că bărbatul ar trebui să facă primul pas, dar sunt şi cei care spun că nu mai este necesar ca el să ceară numărul de telefon pentru că vremurile s-au schimbat. Cu siguranţă, cineva trebuie să vină în ajutorul celuilalt: altfel este dificil să te căsătoreşti”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici