Ce a păţit un tânăr din Buzău care a ieşit la plimbare, să facă LIVE pe Facebook, după declararea carantinei

  • Un tânăr de 26 de ani din Buzău s-a ales cu dosar penal pentru că a sfidat starea de carantină
  • Bărbatul a ieşit la plimbare cu maşina
  • El a vrut să facă LIVE pe Facebook ca să le arate prietenilor că nu este niciun pericol
4663 afișări
Imaginea articolului Ce a păţit un tânăr din Buzău care a ieşit la plimbare, să facă LIVE pe Facebook, după declararea carantinei

Ce a păţit un tânăr din Buzău care a ieşit să facă LIVE pe Facebook după declararea carantinei

Un tânăr de 26 de ani din judeţul Buzău s-a ales cu dosar penal pentru instigare publică după ce a ieşit la plimbare în noaptea de marţi spre miercuri. El s-a plimbat cu maşina, a făcut LIVE pe Facebook şi şi-a îndemnat prietenii să iasă din case.
 
"În urma imaginilor apărute în spaţiul public cu un tânăr care conducea pe raza municipiului Buzău, în intervalul orar 22.00 - 06.00, îndemnând cetăţenii să nu se supună reglementărilor actuale privind circulaţia persoanelor, poliţiltii s-au sesizat din oficiu şi au demarat verificări", se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.
 
Tânărul a şters ulterior imaginile în care apărea la volanul autoturismului.
 
"Prieteni, haideţi prin oraş dacă aveţi curaj. Pe coronavirus! Ieşiţi, mă, afară, chiar v-a speriat Poliţia? (...) Când vreodată va putea să mă ţină pe mine garda în casă?!", a spus tânărul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici