Ce au găsit poliţiştii asupra unui tânăr, la un simplu control al Brigăzii Rutiere

Mai multe substanţe vegetale şi oglinzi retrovizoare au fost depistate de poliţiştii rutieri, asupra unui şofer din Capitală, care se afla sub influenţa drogurilor, anunţă poliţiştii Brigăzii Rutiere Bucureşti.

749 afișări
Imaginea articolului Ce au găsit poliţiştii asupra unui tânăr, la un simplu control al Brigăzii Rutiere

Ce au găsit poliţiştii asupra unui tânăr, la un simplu control al Brigăzii Rutiere

Bărbatul a fost oprit în trafic pentru control în zona Pieţei Presei Libere.

La solicitarea documentelor pentru control, poliţiştii au simţit un miros înţepător ieşind din maşină, motiv pentru care au verificat autoturismul respectiv.

„În buzunarul portierei dreapta faţă, au fost găsite o punga în care se aflau substanţe vegetale de culoare verde, iar în portbagaj au fost găsite 21 de oglinzi retrovizoare a căror provenienţă nu a putut fi justificată de către conducătorul auto”, arată sursa citată.

Tânărul a fost testat de poliţişti cu test antidrog, rezultatul fiind pozitiv. El a fost dus la Institutul Naţional de Medicina Legala în vederea recoltării de mostre biologice.

Totodată au fost sesizaţi şi poliţiştii Secţiei 2, cu privire la oglinzile retrovizoare găsite în autoturism, aceştia pornind verificările pentru a stabili provenienţa lor.

„Cercetările sunt continuate de poliţiştii Brigăzii Rutiere în colaborare cu structurile abilitate pentru lămurirea tuturor aspectelor cauzei”, arată Brigada Rutieră.

Pe numele tânărului s-au deschis două dosare penale, pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive şi deţinere de substanţe psihoactive.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici