Ce înseamnă anularea festivalurilor pentru împătimiţi: Mi-am pierdut stilul de viaţă, pentru asta munceam

  • Iubitorii de festivaluri şi concerte şi-au anulat toate planurile pentru vara aceasta
  • Vloggerul Pandutzu spune că şi-a schimbat stilul de viaţă: Pentru asta munceam, pentru a merge la concerte
  • Preţurile biletelor ar putea creşte, iar oamenii se vor gândi de mai multe ori înainte să dea banii pe bilete
491 afișări
Imaginea articolului Ce înseamnă anularea festivalurilor pentru împătimiţi: Mi-am pierdut stilul de viaţă, pentru asta munceam

Ce înseamnă anularea festivalurilor pentru împătimiţi: Mi-am pierdut stilul de viaţă, pentru asta munceam / Foto: Untold/ Facebook

 

Îţi vor lipsi marile concerte şi festivaluri anul acesta, nu-i aşa? O astfel de veste nu vine deloc uşor pentru un împătimit al spectacolelor.

Vloggerul Alin Pandaru, zis şi Pandutzu, mergea la cel puţin un spetacol pe săptămână. Şi-a dat seama că vara îi va fi compromisă încă de când s-au anulat primele festivaluri.

„Eu mi-am pierdut, practic, stilul de viaţă, pentru că pentru asta munceam, pentru asta strângeam bani, pentru a merge la concerte şi festivaluri. Acum sunt obligat să stau în casă şi să mă uit la concerte online”, spune Pandutzu, vlogger.

Avea în gând să meargă în fiecare weekend, la un festival mare din Europa, şi chiar la Coachella, din SUA. Dar planurile i-au fost date peste cap.

Chiar dacă se vor organiza concerte mai mici, i-ar fi teamă să se avânte, în următoarea perioadă, plus că, nu va mai fi aceeaşi atmosferă.

Un studiu arată că 82% din fanii muzicii ar merge la festival în primele 6 luni. Pandutzu spune că i-ar fi teamă să se avânte, în următoarea perioadă,chiar şi în cazul concertelor mici. Plus că, nu va mai fi aceeaşi atmosferă.

Vloggerul ştie că lumea muzicală va fi profund afectată, iar fiindcă preţurile ar putea creşte, oamenii se vor gândi mai mult înainte să dea banii pe bilete.

„Poate se vor gândi de mai multe ori să meargă la un concert, mai ales dacă este şi mai scump ca de obicei, s-ar putea ca oamenii să se îndepărteze de genul ăsta de distracţie şi să găsească ceva mai ieftin de făcut”, adaugă Pandutzu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici