Ce le-a spus un motociclist beat poliţiştilor pentru a-şi justifica fapta

Un motociclist a fost prins, miercuri seară, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice pe DN2 E85, în localitatea buzoiană Poşta Câlnău, el declarându-le poliţiştilor că nu conducea o motocicletă, ci împingea o roabă şi că nu a băut decât ceai de struguri.

2278 afișări
Imaginea articolului Ce le-a spus un motociclist beat poliţiştilor pentru a-şi justifica fapta

Ce le-a spus un motociclist beat poliţiştilor pentru a-şi justifica fapta (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit agentului principal Marian Toader, de la Poliţia Rutieră Buzău, bărbatul de 55 de ani a fost oprit pe DN 2 E 85, la Poşta Câlnău, pe motiv că circula fără să aibă luminile pornite la motocicletă.

În momentul în care a fost testat cu aparatul Drager, bărbatul a fost descoperit însă cu o alcoolemie de 0,77 miligrame /litru alcool pur în aerul expirat.

"Buzoianul în vârstă de 55 de ani a circulat cu motocicleta pe DN2E85, în localitatea Poşta Câlnău, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta fiind testat cu aparatul Drager care a indicat o valoare de 0,77 miligrame/litru alcool în aerul expirat, motiv pentru care i-a fost suspendat permisul de conducere şi riscă dosar penal", a declarat, miercuri, agentul principal Marian Toader, de la IPJ Buzău.

În momentul în care a fost dus la Spitalul Judeţean Buzău pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, bărbatul prins conducând băut a dat un adevărat spectacol. El a declarat în faţa poliţiştilor şi jurnaliştilor că atunci când a fost oprit de oamenii legii nu conducea o motocicletă, ci împingea o roabă.

"N-am traversat pe trecerea de pietoni, m-am abătut, aşa un pic, şi din curiozitate, să vedem dacă organele îşi face datoria, dânşii au fost foarte prompţi şi asta e..". Întrebat dacă era pe jos, pieton, motociclistul a răspuns: "Nu, am avut o roabă, mergeam cu o roabă", el adăugând că are permis pentru acest tip de vehicul.

Când a fost întrebat dacă a băut ceva înainte de a se urca pe motociletă, buzoianul a declarat că a consumat ceai de struguri.

"Excluzând ceaiul de dimineaţă? OK... Mmm, să zicem. De obicei, fac ceai de struguri, un ceai de struguri şi câteodată un ceai de prune mai merge (...) Şi-am mers cu roaba, dar băieţii, foarte amabili, m-au condus...nu-i nicio problemă", a mai spus buzoianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici