Ce mai circulă pe ruta Spania-Rusia. 1,2 kilograme de canabis trimise printr-o firmă de curierat

Trei tineri au fost prinşi în flagrant în judeţul Ialomiţa cu 1,2 kilograme de canabis. Drogurile au fost trimise din Spania în România prin intermediul unei firme de curierat.

333 afișări
Imaginea articolului Ce mai circulă pe ruta Spania-Rusia. 1,2 kilograme de canabis trimise printr-o firmă de curierat

Ce mai circulă pe ruta Spania-Rusia. 1,2 kilograme de canabis trimise printr-o firmă de curierat

Potrivit unui comunicat al DIICOT, trei bărbaţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi de mare risc şi trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Cei trei au fost prinşi în flagrant, în Feteşti, judeţul Ialomiţa, având asupra lor cantitatea de aproximativ 1,280 kilograme de canabis şi 1,96 grame de cocaină. Aceştia au introdus în ţară, prin intermediul unei societăţii de curierat, un colet cu ţară de provenienţă Spania, în care erau ascunse drogurile.

Poliţiştii şi procurorii au făcut în acest caz 11 percheziţii domiciliare în judeţul Călăraşi şi în municipiul Bucureşti, fiind descoperite şi ridicate canabis, cântare electronice şi grindere.

Doi dintre inculpaţi au fost arestaţi preventiv, prin decizia Tribunalului Călăraşi, iar faţă de al treilea a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
droguri,
curier,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici