Ce mai poţi face la mare, în afară de plajă? Scuba Diving! Cum poţi obţine certificatul internaţional de scafandru

  • Marea Neagră este cel mai bun loc unde poţi învăţa să faci scufundări
  • Cu un singur curs poţi obţine certificat internaţional de scafandru
  • Alexia a obţinut certificatul de scafandru la şaptesprezece ani
353 afișări
Imaginea articolului Ce mai poţi face la mare, în afară de plajă? Scuba Diving! Cum poţi obţine certificatul internaţional de scafandru

Scuba Diving FOTO Profimedia

Scufundările sunt considerate ca fiind unul din cele mai captivante sporturi. Şi pe bună dreptate, experienţa de a descoperi minunăţiile ascunse în adâncul apelor este unică.

Una dintre cele mai frumoase zone de scufundat din lume este Parcul Naţional Ras Mohammed din Egipt, unde poţi înota liniştit alături de rechini şi baracude.

Şi în ţara noastră te poţi bucura de acest sport. Toată zona litoralului Mării Negre unde există şi zonă pietroasă este ideală pentru începători. Ceea ce înveţi într-o apă mai puţin limpede, te ajută să fii experimentat în apele curate ale altor mări sau oceane. Fauna şi flora din Marea Neagră nu sunt atât de spectaculoase precum în Grecia, dar experienţa rămâne de neuitat.

Scuba discovery este cea mai uşoară cale de a descoperi lumea subacvatică. Nimic nu se va compara cu prima respiraţie sub apă.

Ce trebuie să ştii dacă te tentează să înveţi Scuba Diving

Nu trebuie să fii major ca să poţi face cursurile de scafandru, acest sport este dedicat şi copiilor.

Costurile unui echipament de scufundare sunt diferite. Preţurile pornesc de la 1000 euro şi pot ajunge la 3000 euro. Dacă vrei să faci scufundări şi în anotimpul rece, pregăteşte-te să scoţi mai mulţi bani din buzunar.

  • „ Primul nivel de curs este open water diver, de scufundări în apă deschisă. Este undeva în jur de 1.000, 1.200 lei cursul, în care sunt incluse şase scufundări, teorie şi un brevet recunoscut internaţional. În acest curs, efectiv învaţă cum să folosească echipamentul”, explică Cosmin Brânzeanu, instructor Scuba Diving.

 

  • „Cursul a fost destul de intens, dar mi-a plăcut la maxim. Trebuie să experimentaţi, nu pot descrie în cuvinte ce e în mare”, spune Alexandra, cursantă. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici