Ce mâncăm de sărbători? Medicul Mihaela Bilic: „Nu este vorba despre alimente sănătoase, nesănătoase, este vorba de cantitate”

Sarmale, salată boeuf, cozonac. Sunt câteva dintre mâncărurile nelipsite de pe mesele românilor de Crăciun.

6669 afișări
Imaginea articolului Ce mâncăm de sărbători? Medicul Mihaela Bilic: „Nu este vorba despre alimente sănătoase, nesănătoase, este vorba de cantitate”

Ce mâncăm de sărbători? Medicul Mihaela Bilic: „Nu este vorba despre alimente sănătoase, nesănătoase, este vorba de cantitate”

Majoritatea dintre noi ne facem griji că după un astfel de festin culinar creştem în greutate.

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic dezminte faptul că alimentele de pe masa de Crăciun sunt nesănătoase în sine. 

„Nu este vorba despre alimente sănătoase, nesănătoase, despre eu ştiu combinaţii nefericite, este vorba despre cantitate. Atâta vreme cât reuşim să mâncăm câte puţin din tot, pofta este cea care trebuie satisfăcută mai mul decât foamea, iar la masa de Crăciun nu există interdicţii”, a precizat reputatul medic nutriţionist. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici