Ce scrie presa internaţională despre incediul de la ”Matei Balş” în care şi-au pierdut viaţa patru persoane

  • Incendiul izbucnit la Institutul ”Matei Balş” din Capitală în care au murit patru perosne şi 102 au fost evacuate a fost relatat şi în presa din străinătate.
  • Euronews. ”Cel puţin patru persoane au murit în flăcări la un spital din Bucureşti unde se tratează pacienţi cu COVID-19.”
  • Associated Press scrie că ţara cu aproximativ 19 milioane de locuitori a raportat peste 700.000 de cazuri de COVID şi 18.000 de decese.
4407 afișări
Imaginea articolului Ce scrie presa internaţională despre incediul de la ”Matei Balş” în care şi-au pierdut viaţa patru persoane

Ce scrie presa internaţională despre incediul de la ”Matei Balş” în care şi-au pierdut viaţa patru persoane

Incendiul izbucnit la Institutul ”Matei Balş” din Capitală în care au murit patru perosne şi 102 au fost evacuate a fost relatat şi în presa din străinătate. 
 
Reuters. ”Un incendiu a ucis patru persoane la un spital COVID-19 din capitala României, Bucureşti, vineri devreme şi alţi 102 pacienţi au fost evacuaţi, au spus oficialii.
 
Incendiul, care a fost stins de atunci, a izbucnit în jurul orei 03:00 GMT într-una din clădirile spitalului Matei Bals din capitala Bucureşti.
 
O investigaţie privind cauza incendiului este în desfăşurare.”
 
Euronews. ”Cel puţin patru persoane au murit în flăcări la un spital din Bucureşti unde se tratează pacienţi cu COVID-19, la doar două luni după ce într-un alt spital şi-au pierdut viaţa 10 oameni la nord de capitala României.
 
Focul a izbucnit la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti, unul dintre cele mai mari din oraş, vineri devreme.”
 
The Washington Post. ”Incendiul a izbucnit la parterul spitalului şi 100 de persoane au fost evacuate. Câteva ore mai târziu, balcoanele carbonizate au putut fi văzute la Spitalul Matei Bals, unde autorităţile sanitare au început campania de vaccinare anti-COVID în România.”
 
Associated Press scrie că ţara cu aproximativ 19 milioane de locuitori a raportat peste 700.000 de cazuri de COVID şi 18.000 de decese.
 
Al Arabiya aminteşte de incendiul de la spitalul din Piatra Neamţ. România s-a mai confruntat cu o tragedie similară în noiembrie, când zece persoane care sufereau de COVID-19 au murit într-un incendiu într-o unitate de terapie intensivă a unui spital din oraşul Piatra Neamţ, din nord-estul statului.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici