Ce se întămplă cu iepuraşul de Paşte, în plină pandemie?

  • Locuitorii unui oraş din California au primit vizita „iepuraşului de Paşte"
  • Un bărbat şi soţia sa s-au deghizat în iepuraş şi au făcut turul cartierului într-o maşină decapotabilă
  • În Paris, Franţa, artista de operă Adele Belmont le-a cântat vecinilor în ziua de Paşte după ce s-a vindecat de coronavirus
144 afișări
Imaginea articolului Ce se întămplă cu iepuraşul de Paşte, în plină pandemie?

Ce se întămplă cu iepuraşul de Paşte, în plină pandemie?

Americanii din California au apelat la o metodă inedită pentru a le reda bucuria copiilor în ziua de Paşte. Din cauza pandemiei de coronavirus, credincioşii catolici nu au putut să se mai întâlnească şi să petreacă aşa cum obişnuiau, însă o familie a reuşit să îi facă pe cei mici să zâmbească.
 
Pentru că de Paşte „vine iepuraşul", un bărbat s-a deghizat în iepuraşul de Paşte şi, alături de soţie şi de copil au făcut turul cartierului într-o maşină decapotabilă. Cei trei s-au oprit de fiecare dată când au întâlnit un copil în cale, l-au salutat şi i-au urat „Sărbători fericite".
 
 
 
 


De cealaltă parte a Oceanului, în Franţa, cântăreaţa de operă Adele Belmont, care s-a vindecat, după ce a fost infectată cu noul coronavirus, le-a mulţumit vecinilor ei pentru sprijinul oferit, interpretând o melodie în plină stradă în ziua de Paşte. 
 
„Sunt fericită că pot să cânt, dacă acest lucru îi face pe oameni fericiţi. Îmi place să ajut. Când eşti artist realizezi că muzica te conectează cu frumosul, cu divinul, cel puţin eu aşa simt", a spus cântăreţa de operă. ce s-a vindecat de coronavirus.
 

Californians come up with unique ways for their kids to celebrate Easter as most events were cancelled due to Covid-19

Embedded video

De cealaltă parte a Oceanului, în Franţa, cântăreaţa de operă Adele Belmont, care s-a vindecat, după ce a fost infectată cu noul coronavirus, le-a mulţumit vecinilor ei pentru sprijinul oferit, interpretând o melodie în plină stradă în ziua de Paşte. 

CARTON: Adele Belmont, cântăreaţă de operă, sursă: euronews.com

"Sunt fericită că pot să cânt, dacă acest lucru îi face pe oameni fericiţi. Îmi place să ajut. Când eşti artist realizezi că muzica te conectează cu frumosul, cu divinul, cel puţin eu aşa simt".

Like mediafax [like_mediafax]: Yes

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici