Vine iarna, ceasul se dă înapoi. Ce spun tinerii despre modificarea orei: „Nu prea îmi convine, pentru că e obositor”

  • În noaptea de sâmbătă spre duminică, trecem la ora de iarnă
  • Ora 4:00 devine ora 3:00
  • „Nu prea îmi convine, pentru că e obositor”, spune Daniel
2552 afișări
Imaginea articolului Vine iarna, ceasul se dă înapoi. Ce spun tinerii despre modificarea orei: „Nu prea îmi convine, pentru că e obositor”

Unii o vor, unii nu o vor. Mă refer la trecerea la ora de iarnă. Colega mea, Ana Maria Rus, a vorbit cu câţiva tineri, care i-au spus că modificarea orei este obositoare.

„Nu sunt foarte matinală şi, de obicei, când mă trezesc, mă trezesc pe la prânz. Pe mine, una, mă afectează foarte tare chestia asta. Mă trezesc dimineaţa, e intuneric, dacă plec la 7 de acasă, că stau mai departe. Când văd seara, se întunecă la 5, 4 şi ceva. Mă simt mult mai obosită din start. Prefer ora de vară, categoric”, spune Bianca Gorea.

„Nu prea îmi convine, pentru că e obositor. La ora de vară, mi se pare mult mai ok, chiar dacă iarna se face noapte mai devreme. Doar noaptea e mai fain până la urmă”, e de părere Daniel Atănăsoae.

„Întâmplându-se asta cu regularitate, an de an, toată lumea e obişnuită să fie ziua mai scurtă şi noaptea mai lungă. Se schimbă şi vremea. Asta-i iarna. Petreci mai mult timp în casă, în primul rând şi cred ca asta e o măsură bună per total să limităm şi răspândirea virusului”, consideră Bogdan George.

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici