Cea mai iubită destinaţie de vacanţă ia măsuri. Autorităţile vor să interzică plimbările turiştilor cu motocicleta

Autorităţile din Bali plănuiesc interzicerea motocicletelor pentru turişti din cauza comportamentului necorespunzător al străinilor potrivit BBC.

3937 afișări
Imaginea articolului Cea mai iubită destinaţie de vacanţă ia măsuri. Autorităţile vor să interzică plimbările turiştilor cu motocicleta

Cea mai iubită destinaţie de vacanţă ia măsuri. Autorităţile vor să interzică plimbările turiştilor cu motocicleta

Autorităţile de pe Insula indoneziană Bali vor să interzică turiştilor străini să închirieze motociclete, după o serie de cazuri în care au fost implicate persoane care au încălcat regulile de circulaţie.

„Nu [ar trebui] să vă plimbaţi pe insulă folosind motociclete, fără să purtaţi cămăşi sau haine, fără cască şi chiar fără permis", a declarat guvernatorul I Wayan Koster.

În schimb, turiştii vor trebui să folosească vehiculele puse la dispoziţie de agenţiile de turism.

Planul a provocat dezbateri, în timp ce turismul încearcă să îşi revină după pandemia COVID.

Aproximativ 170 de cetăţeni străini au încălcat regulile de circulaţie de la sfârşitul lunii februarie până la începutul lunii martie, potrivit datelor poliţiei locale. De asemenea, unii turişti folosesc numere de înmatriculare false.

Turiştii străini din Bali preferă să închirieze motociclete pentru a se deplasa pe insula care nu are un sistem de transport public bine dezvoltat. Vehiculele pe două roţi reprezintă o opţiune bună pentru a intra şi ieşi din traficul aglomerat, precum şi pentru a călători pe străduţele pitoreşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici