Cea mai nouă tendinţă în motivarea şi păstrarea angajaţilor: grădiniţe în clădirile de birouri

Angajatorii români încep să preia modelul străin de retenţie a angajaţilor, după ce au realizat că o grădiniţă pentru copiii salariaţilor, situată în apropierea biroului, sporeşte loialitatea acestora, dincolo de recompensarea financiară.

296 afișări
Imaginea articolului Cea mai nouă tendinţă în motivarea şi păstrarea angajaţilor: grădiniţe în clădirile de birouri

Cea mai nouă tendinţă în motivarea şi păstrarea angajaţilor: grădiniţe în clădirile de birouri

Un demers în acest sens a făcut compania germană Continental Automotive Systems din Sibiu, care a pus la dispoziţia celor 3.500 de angajaţi o grădiniţă cu o suprafaţă de 1.000 mp şi un loc de joacă de 500 mp.

Şi Genesis Development, dezvoltatorul imobiliar al complexului de birouri West Gate din Capitală, are în plan deschiderea unei grădiniţe private.

Citiţi continuarea articolului pe www.zf.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici