Cea mai vârstică traficantă de droguri din România are 87 de ani. Femeie, pusă sub control judiciar

O femeie de 87 de ani din Ialomiţa a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, într-un dosar de trafic de droguri, a anunţat vineri IGPR.

294 afișări
Imaginea articolului Cea mai vârstică traficantă de droguri din România are 87 de ani. Femeie, pusă sub control judiciar

Cea mai vârstică traficantă de droguri din România are 87 de ani. Femeie, pusă sub control judiciar

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa, împreună cu procurorii DIICOT Ialomiţa, au documentat activitatea infracţională a trei persoane, cercetate pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc şi mare risc.

Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2023, trei persoane, membre ale aceleiaşi familii, dintre care una aflată în executarea unei pedepse privative de libertate, ar fi constituit un grup infracţional organizat având ca scop traficul de droguri şi ar fi efectuat, în perioada iunie 2023 – februarie 2024, activităţi de coordonare, colaborare şi sprijinire în cadrul grupului, precum şi activităţile de deţinere, transport şi vânzare de canabis şi cocaină, în judeţul Ialomiţa.

Conform poliţiştilor, la indicaţiile şi sub coordonarea celorlalţi doi membri ai grupului, o femeie ar fi comercializat cantităţi de canabis şi cocaină, cu 1.700 de lei, la fiecare tranzacţie.

În urma unei percheziţii domiciliare făcute joi, în comuna Misleanu, au fost descoperite şi ridicate 22 de pungi din plastic transparent conţinând aproximativ 2,4 kilograme de canabis, 44.950 de lei, înscrisuri cu valoare probatorie, precum şi alte mijloace de probă.

Cu privire la femeia cercetată, procurorii DIICOT Ialomiţa au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, având în vedere vârsta înaintată a acesteia (87 de ani) şi starea de sănătate specifică vârstei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
femeie,
droguri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici