Ceaţă în vestul ţării şi polei în Dobrogea

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române averizează şoferii că, vineri seara, în vestul ţării, în judeţul Arad, se semnala ceaţă, vizibilitatea fiind de până la 15 metri, în timp ce pe autostrada Bucureşti-Constanţa, mai ales în zona podurilor, s-a format polei.

28 afișări
Imaginea articolului Ceaţă în vestul ţării şi polei în Dobrogea

Ceaţă în vestul ţării şi polei în Dobrogea

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad, la această oră ceaţa îngreunează circulaţia autovehiculelor pe două drumuri naţionale din vestul ţării: DN 79 Arad – Oradea (km 33-50, Chişineu Criş) şi DN 69A Vama Vărşand - Vârfurile.

Pe cele două tronsoane, vizibilitatea este de aproximativ 10 – 15 metri şi de aceea recomandăm să se circule cu viteză redusă, să se mărească distanţa de siguranţă dintre vehicule şi să se evite efectuarea depăşirilor.

De asemenea, pe Autostrada Bucureşti - Constanţa, mai ales în zona podurilor, se semnalează polei.

Pentru siguranţă, este important ca în locurile amintite să se reducă viteza şi să se evite utilizarea frânei de picior, spune Poliţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici