Ceaţă pe autostrada Bucureşti-Piteşti

Centrul Infotrafic anunţă că se circulă în condiţii de ceaţă pe autostrada Bucureşti-Piteşti, vizibilitatea fiind sub o sută de metri.

510 afișări
Imaginea articolului Ceaţă pe autostrada Bucureşti-Piteşti

Ceaţă pe autostrada Bucureşti-Piteşti

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuieşte conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate şi de starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să nu se angajeze în depăşiri riscante, întrucât pe tronsonul kilometric 11 – 60, se semnalează ceaţă vizibilitate sub 100 de metri, iar carosabilul uscat alternează cu cel umed", transmit poliţiştii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici