Ceaţa şi poleiul îngreunează circulaţia pe mai multe drumuri naţionale

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, marţi dimineaţă, pe unele drumuri naţionale din judeţele Bistriţa-Năsăud, Cluj, Mehedinţi şi Mureş, din cauza ceţii dense sau a poleiului, transmite Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

1 afișare
Imaginea articolului Ceaţa şi poleiul îngreunează circulaţia pe mai multe drumuri naţionale

Ceaţa şi poleiul îngreunează circulaţia pe mai multe drumuri naţionale

În judeţul Bistriţa- Năsăud vizibilitatea este pe DN17C Bistriţa-Vişeu sub 20 de metri, iar în municipiul Bistriţa sub 50 de metri, din cauza ceţii.

În judeţul Mehedinţi se semnalează polei pe DN6 (în zona localităţilor Şiman, Balota şi Orşova) şi pe DN67 Halânga- Broşteni. Pe DN56 Hinova- Vânju Mare, vizibilitatea este redusă sub 100 de metri, din cauza ceţii dense şi se semnalează polei.

În judeţul Cluj, ceaţa îngreunează traficul rutier pe DN1C, DN1F şi DN16, vizibilitatea coborând, pe alocuri, sub 50 de metri.

În judeţul Mureş, siguranţa rutieră este periclitată de ceaţa densă pe DE60 Târgu Mureş- Cluj Napoca (vizibilitatea fiind redusă, pe alocuri, sub 50 de metri).

Poliţia Rutieră le recomandă conducătorilor de autovehicule să adopte o manieră prudentă de conducere, să ruleze cu atenţie sporită şi să respecte toate regulile de circulaţie, pentru a nu fi implicaţi în accidente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici